Eventplanlægning

Vi laver eventplanlægning med succes

Eventplanlægning kan være en tidskrævende opgave, for mange virksomheder, at løfte selv. Der er mange ting, der skal tages i betragtning, og det kan være svært at vide, hvor man skal starte. Impact Group hjælper virksomheder med at planlægge og gennemføre effektive events i alle størrelser. Vi tager alle de vigtige elementer med i vores overvejelser og sikrer, at dit event bliver en succes.

Med vores dygtige team af professionelle eventplanlæggere, er du i trygge hænder ved planlægning af jeres næste event.

 

  • Skal vi planlægge jeres næste arrangement?

Hvis Impact Group hjælper med jeres event sikrer vi:

R

At din virksomheds event er en succes.

R

En nem og overskuelig planlægning.

R

At jeres event bliver husket hos jeres kunder efterfølgende.

R

At skabe omtale hos dine kunder med et flot og anderledes arrangement.

Hvordan laver man et godt event?

At planlægge og afholde et vellykket event kræver meget mere end blot at leje et lokale og invitere gæsterne. Medarbejdere, kunder, forretningsforbindelser og potentielle kunder, vil dømme din virksomhed på baggrund af deres oplevelse. Det er derfor vigtigt at have en klar idé om, hvad man ønsker at opnå med eventet. Alle disse aspekter skal der naturligvis reflekteres over i planlægningen, hvis man vil opnå et succesfuldt event.

Når vi planlægger et event, tager vi altid udgangspunkt i jeres behov og succeskriterier. Vi sætter os ind i jeres forretning og sammensætter derefter et unikt koncept, der passer til netop jeres ønsker. På denne måde er vi sikre på, at I får det bedst muligt udbytte.
Vi har en bred erfaring med afvikling og planlægning af: konferencer, firmafester, firmaevents, teambuilding, kick-offs, produktlanceringer og receptioner. Impact Group lægger stor vægt på at levere høj kvalitet og professionalisme i vores eventplanlægning hver gang.

Kontakt os og få et tilbud

Kontakt os for rådgivning om, hvordan vi kan planlægge jeres næste firmabegivenhed. Vi tilbyder en kort rådgivningssamtale, hvor I kan beskrive jeres behov og ønsker. På baggrund af denne samtale kan vi give jer et tilbud vedrørende eventplanlægningen.

Lad os tage en snak allerede i dag, for at finde ud af mere.

Rikke realiserer din firmafest – uanset hvad du drømmer om!

Rikke Vestenbæk
Direktør og eventplanner

Få et uforpligtende tilbud på dit næste arrangement