Virtuelle Events

Impact Group kan gennemføre alle typer events virtuelt

Hvorfor vælge virtuelle events? Det er en nem og fleksibel måde at fastholde momentum i jeres samarbejde i forhold til både kunder, medarbejder eller nye kunder. Derudover er en anden god fordel, at online events er tidsbesparende og har færre rejseomkostninger. Virtuelle løsninger er derfor et godt alternativ til at fastholde dine måske allerede planlagte begivenheder.

 

  • Skal vi tage en snak om jeres næste virtuelle event?

Hvad er virtuelle events?

Et virtuelt event, er en online begivenhed, der involverer mennesker, der interagerer i et virtuelt online miljø. Et virtuelt event giver mulighed for at afholde diverse arrangementer og kan både indeholde livestreaming, webcast, live-on-tape optagelser og webinarer.

Vi hjælper jer med jeres næste virtuelle event

Af virtuelle events kan nævnes:

R

Virtuel konference

R

Virtuel fest

R

Virtuel firmafest

R

Virtuel reception

R

Virtuelt jubilæum

R

Virtuel teambuilding

Andre sjove idéer til online events:

R

Send en videohilsen

R

Lav online konkurrencer

R

Live videochat

R

Lav virtuel fredagsbar

R

Hold virtuel frokost

Rikke realiserer din firmafest – uanset hvad du drømmer om!

Rikke Vestenbæk
Direktør og eventplanner

Alt inden for Events

Virtuel teambuilding

Strategisk udformede virtuelle teambuilding aktiviteter øger kommunikation og styrker samtidig teamets identitet. Vi kan hjælpe jer med at udnytte det digitale rum, til sjove og anderledes teambuilding aktiviteter.

Virtuel julefrokost

En virtuel julefrokost er ofte en større online julebegivenhed, der kræver planlægning og struktur. Fordelen er, at folk kan interagere i et sikkert virtuelt onlinemiljø på tværs af landsdele.

Virtuel fest

En virtuel fest kan være med til at skabe en festlig onlinebegivenhed, hvor folk interagerer og skaber relation i et virtuelt onlinemiljø. Dette kan være værdifuldt, hvis der er store afstande mellem virksomhedens afdelinger.

Uanset hvilket digital event dit firma står overfor, garanterer vi høj kvalitet af service og AV-teknik.

Vi er et full-service eventfirma. Det vil sige, at vi leverer samtlige ydelser i forbindelse med digitale events. Gennem årene har vi produceret flere krævende events, og vi siger ikke nej til en udfordring. Intet er for småt eller stort, uanset opgaven er Impact Group kendt for sit store engagement.

Som jeres eventfirma står vi for både de praktiske og de kommunikative opgaver. Vores tilgang er hands-on, og vi får ting gjort. Vi er engagerede, effektive og kompromisløse, når vi arrangerer events.

Derfor har vi tilfredse og loyale kunder, som bliver hos os, når de har oplevet vores arbejde. Vi er et eventfirma, der leverer et professionelt og ordentligt kvalitetsprodukt – også indenfor korte tidsrammer. Vi giver jer det bedste udgangspunkt for mindeværdige arrangementer med den helt rigtige atmosfære.

Vi har blandt andet arrangeret events i både Aarhus, Aalborg, København, Herning og Odense, så vi dækker hele Danmark, og vores eventfirma har kontorer både i København og Aalborg.

Hvis I ønsker et full-service eventfirma med styr på den nye virtuelle ”verden” ”virkelighed”, så kontakt os i dag på 70207720. Det er vigtigt for os at lytte til jer og høre om jeres individuelle behov. Få en uforpligtende snak med os eller udfyld kontaktformularen her.

Impact Group følger nøje myndighedernes udviklinger og står klar med diverse løsninger til netop din virksomhed.

Kreative oplevelser

Vi tror på, at man kan skabe events fyldt med uforglemmelige oplevelser uanset budgettets størrelse. Impact Group skaber en bred vifte af events, også de kreative.

Et eventbureau som vores tilbyder mange slags arrangementer. Impact Group har blandt andet fokus på kreative oplevelser med en ny tilgang til traditionelle firmaevents som julefrokoster, sommerfester og kick-offs, som vi tager til nye og højere standarder.

Der er i princippet ingen grænser for, hvor anderledes en event kan forløbe. Arrangementet bliver en succes, når I, vi og leverandørerne indgår i et kreativt samspil.

Præcis projektledelse

En event er ikke en sikker succes uden projektledelse. Impact Group garanterer professionel og stram budgetstyring, detaljerede projektplaner og et tæt samarbejde.

God projektledelse fra start til slut er afgørende for, at I får den optimale event. Derfor rekrutterer vi som eventbureau markedets bedste projektledere.

Læs mere om projektledelse hos Impact Group her.

Full-service events

Jeres behov er i centrum, når vi arrangerer en event. Det er vores opgave som eventfirma at skabe en god oplevelse, der er så tæt på jeres forestillinger som muligt. Vi har stor succes med at planlægge arrangementer, fordi vi netop fokuserer på jer. Vores eventbureau, med kontorer i København og Aalborg, er jeres samarbejdspartner gennem hele processen, og vi garanterer en veltilrettelagt event.

Ring på tlf. 70207720 og tag en snak med os om jeres event-drømme. Vi lytter til jer og rådgiver om, hvordan jeres ideer bliver realiseret.

Få et uforpligtende tilbud på dit næste arrangement