Familiedag

Familiedag for virksomhedens medarbejdere

Giv jeres medarbejdere en sjov dag sammen med deres familier

Til familiedag ser man nye sider af sine kolleger og får sat ansigter på dem, man hører så meget om. Det er hyggeligt endelig at se Alma eller Villads, når nu man hørte så meget om sidste børnefødselsdag, eller hvordan det går i børnehaven. Saml kolleger og familier til en dag, der ryster alle sammen og giver en dejlig oplevelse.

 

  • Skal vi tage en snak om dit næste arrangement?

Rikke realiserer din firmafest – uanset hvad du drømmer om!

Rikke Vestenbæk
Direktør og eventplanner

Alt inden for Events

Det er jeres ønsker, som er vores første prioritet.

Impact Group afstemmer behov og budget og får de bedste arrangement ud fra de midler, der er til rådighed. Det er jeres ønsker, som er vores første prioritet. Vi leverer et veltilrettelagt og professionelt produkt, så jeres medarbejderne og deres familier kan nyde familiedagen.

Familiedagen er en gave fra jer til medarbejderne og deres familier, som viser, at virksomheden sætter pris på deres arbejde. En dag der styrker medarbejdernes bånd med deres arbejdsplads og skaber værdi og sammenhold.

Familiedag i julen

Nisser der uddeler pebernødder, og børn der får lim og ler på fingrene i julemandens værksted. Familiedag i julen er en klassiker, som børnefamilier elsker. Ungerne skråler med på ’’På loftet sidder nissen”, mens alle går om det flot udsmykkede juletræ og begynder at glæde sig til jul. Til sidst lune æbleskiver, gløgg og varm kakao som den store finale.

Familiedag i påsken

Det er endnu sjovere at komme med mor eller far på arbejde, hvis nu at der gemmer sig påskeæg i græsset udenfor. Påsken er en god anledning til at samle medarbejderne og deres familier om et arrangement, der ryster virksomheden sammen og f.eks. ønsker god ferie. Det er en fordel at holde påskearrangementet på selve virksomheden, så I kan vise nye sider af arbejdspladsen.

Familiedag i sommeren

Kokken styrer bøffer og pølser på grillen, bordene frister med salat, brød og drikkevarer. Måske en softice til ungerne som dessert – sommerfamiliedag kan blive en dejlig ny tradition. En gestus til jeres medarbejdere og deres familier, hvor de kan slappe af og nyde frugten af deres hårde arbejde.

Kontakt Impact Group på70 20 77 20, eller send en mail på info@impactgroup.dk, og aftal et uforpligtende møde om familiedag i jeres virksomhed.

 

Få et uforpligtende tilbud på dit næste arrangement