Firmajulefrokost

Hold en uforglemmelig firmajulefrokost

Sild, snaps, risalamande eller mexicanske pandekager og sombrero? Uanset om det skal være den traditionelle firmajulefrokost eller den mere eksperimenterende af slagsen, kan vi arrangere den for jer.

Vi står for at koordinere underholdning, musik og udsøgt mad, så I og jeres kollegaer har mulighed for at feste sammen og lære hinanden bedre at kende. Jeres individuelle ønsker og behov er hovedingrediensen, når vi skræddersyr jeres firmajulefrokost.

 

  • Skal vi tage en snak om dit næste arrangement?

 

Gastronomi og vine skal naturligvis leve op til dine forventninger, og derfor samarbejder vi med de bedste leverandører i branchen. Maden bliver tilberedt af dygtige kokke, og vores leverandør udvælger vine og øl, der er afstemt nøjagtigt til middagen. Vi er et erfarent professionelt eventbureau, der aldrig går på kompromis med kvaliteten.

Vi sørger for rammerne til en helt fantastisk aften med højt humør. Alt det praktiske tager vi os af, så I kan nyde festen. Vi sørger for alle aftaler, koordinering med leverandører samt budget og personalestyring. Impact Group er med jer hele vejen og sikrer en uforglemmelig og unik firmajulefrokost med alt, der hører til. Vi tager os ganske enkelt af det hele.

Skal I ikke holde firmajulefrokosten på jeres eget domicil, hjælper vi jer med at finde det helt rigtige sted. Men lige meget hvor I ønsker at afholde julefrokosten, kan vi forvandle det til de optimale rammer, der indfrier jeres forventninger.

Hvis du leder efter en arrangør, som formstøber hver enkelt firmajulefrokost, så den passer lige til jeres ønsker og budget, så er Impact Group jeres eventbureau. Kontakt os på 7020 7720, eller send os en mail på info@impactgroup.dk, og aftal et uforpligtende møde omkring jeres kommende firmajulefrokost.

Få hjælp med følgende til jeres julefrokost:

R

Ansvarlig budgettering, hvor vi står inde for tallene

R

Forhandle priser og aftaler

R

Professionel projektledelse

R

Finde den helt rigtige julemenu

R

Finde og udvælge den helt rette venue – eller tilpasse jeres eget domicil

R

Invitationsproces

R

Juleunderholdning

R

Tema og kreative juleindslag

R

Eventpersonale

R

Transport

Rikke realiserer din firmafest – uanset hvad du drømmer om!

Rikke Vestenbæk
Direktør og eventplanner

Alt inden for Events

Få et uforpligtende tilbud på dit næste arrangement