Eventrådgivning

Professionel eventrådgivning

Trænger I til at booste jeres konference? Måske har I behov for hjælp til at finde den røde tråd i det dette års tema?

Impact Groups eventrådgivning hjælper jer med at komme tættere på kollegaer eller kunder til jeres konference. Rådgivningen maksimerer udbyttet af jeres konferencer. Alle konferencer har et formål, og det er vores ledetråd. Det er vigtigt, at man fra starten af gør sig klart, hvad man vil opnå for at lykkes med sin konference. Vi hjælper jer med at lave analysen og planlægge efter det.

 

  • Skal vi tage en snak om jeres næste arrangement?

Vi står for:

R

En detaljeret projektplan

R

Eventprogram

R

Koordinering med leverandører

R

Budget (godkendt af jer)

R

Alle detaljer i aktiviteter

Hvordan er dine kunder eller kollegaers behov?

Vi tager udgangspunkt i jeres virksomhedskultur, når vi rådgiver om en konference. Det gælder f.eks. de aktiviteter, vi optimerer jeres konference med, som kan variere meget fra virksomhed til virksomhed.

Vi bruger forskellige værktøjer for at få jeres konference til at hænge sammen i et velfungerende flow. Musikken kan f.eks. være et vigtigt element for at kæde aktiviteter sammen. Det kan også være et vigtigt element i en ’energizer’, som er vores måde at sørge for frisk ilt til hjernen, når man har siddet og tygget på tungt stof i nogle timer.

Energizers er forskellige aktiviteter, som giver deltagerne mulighed for at komme op af stolene. En vigtig pause i det faglige program. De små kreative pauser får den faglige del af en konference til at sætte sig fast og blive fordøjet. Energizers kan også visualisere, hvilke tanker konferencen sætter i gang.

Som eksterne konsulenter tager vi en tur op i helikopteren og ser jeres virksomhedskonference fra oven. Vi ser på udfordringerne med friske øjne og har stor erfaring med, hvad der virker. Mest af alt stiller vi de spørgsmål, som man kun kan, når man er ekstern. Det bringer processen i mål.

I skal vælge Impact Group som eventrådgivere til jeres interne konference, fordi vi har stor erfaring og får udpræget god respons på vores arbejde. Vores kunder hæfter sig især ved vores evne til at favne de individuelle behov. Vi skræddersyr vores arbejde til den enkelte målgruppe.

Rikke realiserer din firmafest – uanset hvad du drømmer om!

Rikke Vestenbæk
Direktør og eventplanner

Få et uforpligtende tilbud på dit næste arrangement