Events

Full-service eventfirma

Impact Group er et full-service eventfirma. Det vil sige, at vi leverer samtlige ydelser i forbindelse med events af alle slags. Gennem årene har vi produceret krævende events, og vi siger ikke nej til en udfordring. Intet er for småt eller stort, uanset opgaven er Impact Group kendt for sit store engagement.

Som jeres eventfirma står vi for både de praktiske og de kommunikative opgaver. Vores tilgang er hands-on, og vi får ting gjort. Vi er engagerede, effektive og kompromisløse, når vi arrangerer events.

 

  •  Skal vi tage en snak om dit næste arrangement?

Tilfredse og loyale kunder

Vi har tilfredse og loyale kunder, som bliver hos os, når de har oplevet vores arbejde. Vi er et eventfirma, der leverer et professionelt og ordentligt kvalitetsprodukt – også indenfor korte tidsrammer. Vi giver jer det bedste udgangspunkt for mindeværdige arrangementer med den helt rigtige atmosfære.

Vi har blandt andet arrangeret events i både Aarhus, Aalborg, København, Herning og Odense, så vi dækker hele Danmark, og vores eventfirma har kontorer både i København og Aalborg.

Hvis I ønsker et full-service eventfirma, så kontakt os i dag på 70207720. Det er vigtigt for os at lytte til jer og høre om jeres individuelle behov. Få en uforpligtende snak med os eller udfyld vores formular

Kreative oplevelser

Vi tror på, at man kan skabe events fyldt med uforglemmelige oplevelser uanset budgettets størrelse. Impact Group skaber en bred vifte af events, også de kreative.

Et eventbureau som vores tilbyder mange slags arrangementer. Impact Group har blandt andet fokus på kreative oplevelser med en ny tilgang til traditionelle firmaevents som julefrokoster, sommerfester og kick-offs, som vi tager til nye og højere standarder.

Der er i princippet ingen grænser for, hvor anderledes en event kan forløbe. Arrangementet bliver en succes, når I, vi og leverandørerne indgår i et kreativt samspil.

Præcis projektledelse

En event er ikke en sikker succes uden projektledelse. Impact Group garanterer professionel og stram budgetstyring, detaljerede projektplaner og et tæt samarbejde.

God projektledelse fra start til slut er afgørende for, at I får den optimale event. Derfor rekrutterer vi som eventbureau markedets bedste projektledere.

Læs mere om projektledelse hos Impact Group her.

Full-service events

Jeres behov er i centrum, når vi arrangerer en event. Det er vores opgave som eventfirma at skabe en god oplevelse, der er så tæt på jeres forestillinger som muligt. Vi har stor succes med at planlægge arrangementer, fordi vi netop fokuserer på jer. Vores eventbureau, med kontorer i København og Aalborg, er jeres samarbejdspartner gennem hele processen, og vi garanterer en veltilrettelagt event.

Ring på tlf. 70207720 og tag en snak med os om jeres event-drømme. Vi lytter til jer og rådgiver om, hvordan jeres ideer bliver realiseret.

Alt inden for Events

Vi er et professionelt fuldt service eventbureau

Få et uforpligtende tilbud på dit næste arrangement