Firmafest

Vi planlægger jeres firmafest

Firmafesten skal være et brag, og den er vigtig for jeres medarbejdere og deres glæde ved arbejdspladsen. Derfor vil vi gøre alt for at hjælpe jer med at skabe den firmafest, man taler om lang tid efter. Den skal være perfekt og uforglemmelig. Impact Group står klar med mange års eventerfaring og professionel projektledelse.

Vil I have det stilfulde smukke arrangement med hvide duge og gourmetmad eller et utraditionelt Hawaii-tema med palmetræer, Mai Tais og mangefarvede blomsterkranse?

Få den perfekte firmafest

Vi hjælper med at realisere jeres drømme om den perfekte firmafest. Den kan få fuld skrald med livemusik, en komiker eller en tryllekunstner – giv dine medarbejdere en oplevelse for livet.

Impact Group er Danmarks bedste eventbureau, og vi styrer og koordinerer alle leverandører fra start til slut. Vi tager ansvaret for det hele, så I også kan være med til at nyde firmafesten.

Firmafest til jeres budget

Afhængig af budget og formål finder vi i fællesskab den optimale underholdning til jeres firmafest. Vi skræddersyr altid hver enkel firmafest, så den passer til jeres ønsker og behov.

Kontakt Impact Group på 7020 7720 eller send en mail på info@impactgroup.dk, og aftal et uforpligtende møde om jeres kommende firmafest.

Rikke realiserer din firmafest – uanset hvad du drømmer om!

Rikke Vestenbæk
Direktør og eventplanner

Alt inden for Events

Få et uforpligtende tilbud på dit næste arrangement