Kick-offs.

Et kick-off arrangement giver de ansatte eller partnere et positivt løft både socialt og fagligt. Det er en event, der ofte er baseret på teamwork og oplevelser, som opbygger relationer mellem de ansatte eller partnerne.

Vi har eksempelvis afholdt et kick-off arrangement, hvor deltagerne havde et møde med højt fagligt indhold om dagen og efterfølgende blev delt op i grupper til en GPS challenge i skoven. På den ene post stod der en helikopter og ventede, hvor alle fik en tur i 10 min. Kick-off´en sluttede selvfølgelig med en gallamiddag samt overnatning.

Sådan en dag får samarbejdet til at glide lettere, når man er tilbage på pinden. Et kick-off skaber god kollegial atmosfære på arbejdspladsen. Deltagerne får et spændende fagligt program samt en social begivenhed, der løfter stemningen og styrker tilliden i virksomheden.

Et kick-off arrangement er mere end bare en sjov udflugt, for i sidste ende er det en værdiskabende event. En dag hvor virksomhedens kan fortælle om sin strategi og kombinere det faglige med det kreative.

Impact Group vil skabe ideelle rammer for jeres kick-off og dermed sørge for, at alt forløber som det skal. Vi lytter til jeres ønsker og gør alt for at realisere dem. Lad os tage alt det praktiske, så I bare kan nyde det.

Kontakt os på 7020 7720, eller send en mail på info@impactgroup.dk, og aftal et uforpligtende møde om jeres kick-off.

Læs også om projektledelse hos Impact Group her!

Få et uforpligtende tilbud på dit næste arrangement

 

Udfyld formular