Projektledelse

Projektledelse

Projektledelse er en af de vigtigste faktorer hos Impact Group. Vi samler alle vores leverandører under en paraply, så der kun er én kontaktperson gennem hele forløbet – nemlig os! Vi er med hele vejen, og sikrer en succesfuld oplevelse.

Professionelt projektstyring, der sikrer det nødvendige overblik

Impact Group’s professionelle projektstyring sikrer det nødvendige overblik, så vores kunder får den bedste oplevelse. Hos Impact Group lægger vi stor vægt på at give både kunden og gæsterne en formidabel oplevelse. Vores gennemprøvede projektledelse og konsekvente kundeservice betyder, at vi med garanti leverer et unikt produkt og en fantastisk service – selv indenfor korte tidsrammer.

Vi gør meget i at udføre en projektplan, som beskriver præcist hvilke mål vi har med jeres kommende event, samt udføre en detaljeret milepælsplan over projektet fra start til slut. Både vores kunde og vi er i besiddelse af projektplanen, så begge parter hele tiden ved, hvor vi er henne i processen.

Så hvis I ønsker et full-service eventbureau med fokus på præcis, professionel og pålidelig projektledelse, kontakt os på 7020 7720 og få en uforpligtende snak med os.

Rikke realiserer din firmafest – uanset hvad du drømmer om!

Rikke Vestenbæk
Direktør og eventplanner

Alt inden for konferencer

Der er mange måder hvorpå en konference kan sættes sammen. Her ses nogle af de former for sammensætninger vi har erfaret.
Dog sætter fantasien ingen grænser, så kontakt os, hvis I er interesseret i et mix.

Få et uforpligtende tilbud på dit næste arrangement