Receptioner

Vi skræddersyr en uforglemmelig reception

Receptioner er en festlig og vigtig begivenhed, der skal vise virksomhedens nye lokaler, nye produkter eller fejre et jubilæum for jeres kunder og medarbejdere. Impact Group skræddersyr en uforglemmelig reception med fantastisk mad og drikkevarer.

Vi samler alle leverandører under en paraply, så I kun har en kontaktperson i hele forløbet – nemlig os.

 

  • Skal vi tage en snak jeres kommende reception?

Projektledelse inklusiv afvikling

Impact Group styrer og koordinerer alle leverandører, fra tilbudsfasen til fakturaerne er betalt. Vi fungerer som den samlende paraply for arrangementet, og vi har mange års erfaring med projektledelse. Det betyder, at vi går i detaljen for at sikre, at jeres reception bliver optimal for jer og jeres gæster.

Mad

Maden er noget af det vigtigste ved en reception, og vi er meget optaget af at tilpasse den til jeres behov. Sammen finder vi den bedste løsning, og vi tager selvfølgelig hensyn til målgruppe, antal og budget.

Drikkevarer

Det er vigtigt at vælge de rette drikkevarer, som selvfølgelig skal stå godt til maden. Der kan være stor forskel på, hvilke drikkevarer der passer til forskellige målgrupper. Måske skal jeres reception have et øl-tema, hvor gæsterne kan nyde sjove specialøl? Eller også kan man gå mere klassisk til værks og få en vinspecialist ud med et lækkert udvalg af vine. Impact Group benytter nøje udvalgte leverandører, og vi sætter alt ind på den bedste løsning til hvert enkelt arrangement.

 

Setting

Receptionens setting er et vigtigt element, der skal sætte den stemning, I ønsker. Jeres reception kan få en afslappet og varm stemning med det helt rigtige indbydende layout. Hold eksempelvis en ”have-fest” med klassiske pavilloner, eksklusive loungemøbler, hyggelige olielamper og smukke blomster, som vi tilpasser jeres virksomhedsfarver.

Underholdning

Fuldend jeres reception med hyggelig livemusik, en tryllekunstner eller en komiker, der får smilet frem. En utraditionel afslutning kunne også være at give gæsterne en hurtig køretur i en fed bil. Afhængig af budget og formål finder vi i fællesskab den fabelagtige underholdning til jeres reception.

Vi ved af erfaring, at man kan skabe en event fyldt med uforglemmelige oplevelser uanset budgettets størrelse. Impact Group fokuserer på nye og anderledes oplevelser, og derfor arbejder vi med at tage de traditionelle receptioner, men også julefrokoster, sommerfester og kick-offs, til højere standarder. Det handler om kreativt samspil mellem jer, os og leverandørerne på alle niveauer.

Rikke realiserer din firmafest – uanset hvad du drømmer om!

Rikke Vestenbæk
Direktør og eventplanner

Alt inden for Events

Få et uforpligtende tilbud på dit næste arrangement