Konference i medicinalvirksomhed

Område: Købenahvn

Antal gæster: 100 deltagere

Event-type: Konference

 

Hvad ønskede kunden?

Kunden ønskede at arrangere en konference for 100 deltagere i København.

De ønskede, at Impact Group skulle håndtere alle arrangementets detaljer fra start til slut, herunder grafisk design og produktion af keyhangers, navneskilte, brochurer og goodiebags, samt finde frem til en passende venue. Derudover ønskede de at afslutte dagen med en god middag i København.

 

Hvilken løsning blev der leveret?

Impact Group leverede en full-service løsning, som tog sig af alle konferencens aspekter.

Vi skabte et ensartet grafisk udtryk ud fra virksomhedens ønsker, og producerede keyhangers, navneskilte, brochurer, skilte samt goodiebags – alt sammen i tråd med kundens ønsker og krav.

Impact Group stod desuden for koordineringen og allokering af stande til udstillerne. Derudover arrangerede vi en kanalrundfart og tilhørende middag som afslutning på dagen for alle deltagerne.

 

Hvad var resultatet?

Resultatet var en vellykket konference for 100 deltagere i København. Impact Groups full-service løsning og professionelle håndtering af arrangementet, gjorde at kunden kunne læne sig tilbage og nyde konferencen.

Deltagerne kunne nyde en vel organiseret konference, der inkluderede informative indlæg, udstillinger og en afslutning med kanalrundfart og middag