140-års jubilæum for transportvirksomhed

Område: Storkøbenhavn

Antal gæster: 400 medarbejdere

Event-type: 140-års jubilæum

 

Hvad ønskede kunden?

Kunden ønskede at arrangere en jubilæums- og sommerfest med temaet ”Outdoor Festival” for deres ca. 400 medarbejdere.

De ønskede en festlig begivenhed, hvor de kunne samle alle medarbejdere fra Danmark, Sverige & Tyskland, til en dag begivenhedsrig dag med aktiviteter, god mad og fest til langt ud på natten. De lagde ydermere vægt på at overraske deres medarbejdere med optrædener fra flere store danske artister.

 

Hvilken løsning blev der leveret?

Impact Group arbejdede tæt sammen med kunden for at opfylde deres ønsker. Vi valgte at booke hele Trudsholm Gods, og forvandlede dette til en ”Outdoor Festival” i tæt samarbejdede med Luksustelte.dk.

Her opbyggede vi store tipi-telte, som vi indrettede med hyggelige bord/bænke sæt med renskind, pejse og masser af hyggelig belysning. Vi stod også for koordinering af al mad, samt opstilling af en stor bar med øl, vin og lækre drinks igennem hele arrangementet.

For at fuldende arrangementet, stod vi også for booking af underholdning i form af forskellige større danske kunstnere. En af artisterne blev ydermere booket som en overraskelse med meget kort varsel, dagen før festen, på opfordring fra kunden.

 

Hvad var resultatet?

Resultatet var en spektakulær jubilæums- og sommerfest for ca. 400 glade gæster.

Takket være Impact Groups full-service løsninger og professionelle samarbejde med forskellige partnere, blev festen afholdt på en smuk lokation og havde den ønskede festivalstemning med tipi-telte.

Underholdningen med de store danske kunstnere, tilføjede et ekstra lag af underholdning og festlighed til begivenheden. Kunden kunne fejre deres jubilæum i stor stil med en mindeværdig sommerfest.