”Citizens Day 2023” for Femernbelt Development

Område: Rødby

Antal gæster: 5500 deltagere

Event-type: Stort borgerevent

 

Hvad ønskede kunden?

Kunden ønskede at afholde en offentlig begivenhed med temaerne “Folkefest, konference, festival” kaldet “Citizens Day 2023.” De planlagde at invitere 5500 deltagere til begivenheden, der skulle finde sted i Rødby.

Kunden søgte en professionel partner til først og fremmest at planlægge og gennemføre hele begivenheden. Derudover havde de behov for en tilmeldingsside, hvor deltagerne kunne booke billetter til entre, samt de planlagte rundture med bus på Femernbelt byggepladsen.

 

Hvilken løsning blev der leveret?

Impact Group leverede en omfattende løsning ved at tage ansvar for hele planlægningen af begivenheden. Vi stod for opbygning af hele festivalpladsen, i samarbejde med vores og deres leverandører.

Vi stod for opbygning og planlægning af pladsen, tekniske aspekter, herunder brandtegninger og godkendelser, samt afvikling og koordinering af rundture på byggepladsen med bus til 3500 gæster, som havde billetter rundturen.

Derudover indgik Impact Group aftaler med lokale mad-leverandører, som opbyggede boder til serveringer af mad og drikkevarer til de 5500 fremmødte gæster.

 

Hvad var resultatet?

Resultatet var en vellykket ”Citizens Day 2023” som tiltrak 5500 gæster fra lokalområdet samt Nordtyskland.

Vores full-service løsninger gjorde at hele festivalpladsen blev opbygget og administreret professionelt og i tråd med gældende lovgivning, og i tæt samarbejde med det politi og hjemmeværn.

Deltagerne kunne nyde en spændende dag med rundture på byggepladsen og en vaskeægte festivalstemning. Samarbejdet med lokale mad-leverandører tilføjede variation til forplejning, og begivenheden blev en succesfuld folkefest.