175-års jubilæum for produktionsvirksomhed

Område: Aalborg

Antal gæster: 350 gæster

Event-type: 175 års jubilæum

 

Hvad ønskede kunden?

Kunden ønskede at fejre deres 175-års jubilæum med en stor fest i Gigantium i Aalborg for 350 gæster. De ønskede at skabe en mindeværdig og festlig fest for deres ansatte, hvor der skulle være sjove indlæg, underholdning og ikke mindst fest og farver.

 

Hvilken løsning blev der leveret?

Der blev leveret en professionel løsning, hvor én af idrætshallerne i Gigantium, blev omdannet til et festlokale med runde borde, store flotte træer, en stor bar og masser af farvede lys for at skabe en festlig atmosfære. For at underholde gæsterne blev de budt velkommen af “Cafe Kølbert” og deres sjove tjenere.

Underholdningen omfattede optræden af “Specialklassen” med deres impro comedy show, som var skræddersyet til netop deres jubilæumsfest, med sjove facts, anekdoter o.l. fra de sidste 175 år.

Som afslutning på festen, blev der fyret op for live-musik fra “Stagebreakers” som senere blev afløst af en DJ, der spillede musik til langt ud på natten.

 

Hvad var resultatet?

Resultatet var en vellykket og mindeværdig 175-års jubilæumsfest for virksomheden. Kunden fik en omhyggelig planlagt og udført jubilæumsfest, der omdannede en idrætshal til et festligt sted.

Impact Group stod desuden for vejledningen og koordineringen i forhold til diverse tryksager som bl.a. kæmpe bannere til væggene, skilte til gulvene og diverse pynt – alt sammen i tråd med virksomhedens identitet og farver.

Underholdningen og musikken bidrog til en festlig stemning, og gæsterne kunne nyde en aften fyldt med sjov, musik og festligheder i anledning af virksomhedens jubilæum.