Team Building i vind-industrien

Område: Aarhus

Antal gæster: 70 gæster

Event-type: Teambuilding

 

Hvad ønskede kunden?

Kunden ønskede at arrangere en teambuilding dag i Aarhus for 70 deltagere. Formålet med arrangementet var at styrke sammenholdet og integrationen mellem tre afdelinger i virksomheden, efter nylige opkøb og på bagkant af Covid-19.

De ønskede et venue som var let fremkommeligt og med parkeringsmuligheder, samtidigt med at det ikke var et ”traditionelt” sted som nogen måske havde været på før.

 

Hvilken løsning blev der leveret?

Impact Group bookede helt eksklusivt PR Loungen på AGF Stadion i Aarhus, som den valgte venue til arrangementet. I tæt samarbejde med vores samarbejdspartner Fieldmore, arrangerede vi teambuilding øvelser som var designet til at fremme og styrke samarbejdet mellem de tre afdelinger.

Impact Group stod også for alle øvrige detaljer i forbindelse med arrangementet, så som frokost, drikkevarer, snacks og en ”to-go” aftensmad til at runde dagen af med.

 

Hvad var resultatet?

Resultatet var en vellykket dag, hvor 70 deltagere fra virksomhedens tre afdelinger fik mulighed for at interagere, lære hinanden bedre at kende og styrke samarbejdet.

Vores lange samarbejde med Fieldmore, bidrog til en professionel og veludført afvikling af teambuilding aktiviteterne, og hjalp med at opfylde kundens mål, som var:

De ønskede at bringe de tre afdelinger tættere sammen i en tid med ændringer og udfordringer i virksomheden.